Гомеопатія: повернення радості руху та життя

Опорно-руховий апарат — чудово продумана природою система із кісток, суглобів та м’язів. Доки вік працює добре, ми сприймаємо як належне і свободу рухів, і пластичність свого тіла. Тільки хвороба, змушує оцінити все це по-справжньому.

Хвороби хребта — це розплата людини за прямоходіння, закономірний результат старіння організму або ж наслідки травм. Доросла людина вже не може прогнутися з такою легкістю, як дитина, підіймання вантажів може призвести до випадання дисків, за невдалого повороту тіла виникають гострі болі у спині, які є наслідком защемлення нервового корінця. Розвивається остеохондроз із своїм постійним супутником — радикулітом. Сприяють розвитку остеохондрозу й травми хребта.

Уповільнити розвиток хвороби, поліпшити стан хворого може комплексний гомеопатичний препарат АРТРО-ГРАН. Він містить біологічно активні речовини рослинного та мінерального походження, дія яких спрямована на зв’язковий апарат суглобів, зокрема хребцевих, на процеси обміну у суглобах і кістках. Препарат поліпшує кровопостачання кісткової тканини, зв’язкового апарата суглобів, зменшує запальні явища, набряк, сприяє зміцненню зв’язок хребцевих суглобів із одночасним збереженням еластичності, що запобігає випаданню дисків. Поліпшується колоїдний стан дисків, вони краще виконують свою функцію амортизаторів.

Артрогран ефективний як профілактичний засіб і як засіб для лікування остеохондрозу. З профілактичною метою його слід використовувати пацієнтам з групи ризику ще до появи перших ознак хвороби.

Його застосовують для лікування захворювань суглобів — поліартритів різного походження. Залежно від стану хворого, гостроти запального процесу в суглобах артро-гран використовується одночасно з усіма необхідними хворому препаратами (він сумісний з антибіотиками, гормонами, усіма іншими препаратами). Артрогран зменшує біль у хворих суглобах, їх набряк, поліпшує рухливість. Приймання його дає змогу зменшити застосування знеболювальних препаратів.
Багато страждань людині завдають травми, переломи кісток. Травми супроводжують її з перших кроків: збиті коліна, синці та гулі — неодмінні атрибути дитинства. Полегшить стан травмованої дитини, зніме біль гомеопатичний препарат ТРАВ-МА-ГРАН. Не меншу користь він принесе і дорослим у різноманітних ситуаціях: травми м’яких тканин, крововиливи після травм (у тому числі — травми голови, струс мозку), травми нервових стовбурів, синдром довготривалого здавлювання. Травма-гран добре зарекомендував себе у хірургічній практиці: операційні рани гояться швидше, менша небезпека гнійних ускладнень, у післяопераційному періоді хворі почуваються краще, швидше минають симптоми інтоксикації, менше болю — зменшується потреба у знеболювальних засобах.

Травма-гран — цінний препарат для спортивної медицини. Застосування його після спортивної травми дає змогу спортсменові швидше повернутися до тренувань, крім того, препарат знімає відчуття фізичної перевтоми, поліпшує кровообіг у м’язах, сприяє швидкому повноцінному відпочинку.

При травмах кісток, їх переломах чи операціях на кістках слід застосовувати гомеопатичний препарат РОСТ-НОРМА. Препарат впливає на обмін кальцію та кремнію, сприяє швидшому повноцінному відновленню кісткової тканини, зростанню перелому.
Вітчизняний виробник цих та багатьох інших ефективних комплексних гомеопатичних препаратів — Національна гомеопатична спілка (НГС). Її спеціалісти розробили рецептуру більше 80 комплексних препаратів для лікування різноманітної патології внутрішніх органів. Препарати НГС виготовляються за класичними методиками, вони високоефективні, не поступаються імпортним аналогам, і, що дуже важливо тепер, за цінами доступні найширшому колу пацієнтів.
Гометопатичні препарати НГС використовуються також для профілактики і лікування ГРЗ і застуд, захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, органів руху, нервової системи, чоловічої статевої сфери, жіночих хвороб тощо.

У 2001 р. в передплатній журнальній серії «Здоровья Вашему дому” (індекс 40710, передплата в усіх поштових відділеннях України) серед інших («Вода і здоров’я», «Профілактика кишкових захворювань», «Побут очима лікарів», «Захворювання шкіри», «Як запобігати простуді та грипові» тощо) вийде з друку книжка «Гомеопатія для всієї родини» з докладним описом даних препаратів (усі передплатники одержують пільгові купони на придбання цих гомеопатичних препаратів). Тож не гайте часу —зайдіть на пошту й передплатіть видання і не пожалкуєте. Бо що є важливішим ніж здоров’я? До речі, всі описані в цій книжці гомеопатичні препарати (більше 80), можна замовити й одержати поштою вже сьогодні (адреса наведена нижче). Особливо з огляду на те, що усі вони не мають протипоказань і побічної дії, токсичних та алергічних реакцій, їх приймання можна суміщувати з усіма іншими ліками та методами лікування.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply