Як вибрати хороший пансіонат для людей похилого віку?

У зрілому віці ми часто думаємо про старість. Мріємо про життя в оточенні дітей і онуків, про життя в гідних умовах. У багатьох сім’ях так і виходить: родичі піклуються про старих батьків, не дають засумувати на самоті. Але не у всіх. Іноді близькі люди не можуть забезпечити належний рівень турботи, як би цього не хотіли: робота, навчання, проживання в іншій країні і т.д. У такій ситуації доводиться шукати оптимальний вихід, і часто їм стає переїзд в приватний пансіонат для людей похилого віку.

Вибір будинку престарілих: на що звернути увагу

Ставлення до пансіонатів для літніх в останні роки змінюється. Якщо раніше їх розглядали як крайній варіант, то сьогодні приходить розуміння, що це — саме те місце, де дійсно можна прожити гідну старість.

Багато приватних будинків престарілих надають дійсно якісні послуги, забезпечують повноцінний медичний і побутовий супровід. Хороший пансіонат можна знайти практично в кожному великому місті України. А щоб не помилитися з вибором, в першу чергу, варто звернути увагу на:

  1. Медичну і професійну підготовку персоналу.
  2. Наявність спеціалізованого обладнання: каталок, медичних ліжок для лежачих пацієнтів, пандусів, спеціалізованих засобів гігієни і т.д.
  3. Рівень комфорту в номерах і палатах.
  4. Можливість вибору необхідних послуг, гнучкий підхід до кожного клієнта.
  5. Відгуки мешканців їхніх родичів.

У приватних пансіонатах є можливість короткострокового перебування, проживання на період реабілітації після інсульту, травм. Персонал і керівництво завжди йдуть назустріч своїм клієнтам, намагаються створити всі умови для комфорту мешканців та їх родичів. Організовують постояльцям різноманітне дозвілля, можливість живого і цікавого спілкування.

Приватний будинок для людей похилого віку в місті Київ «Пори Року»- можливість зустріти старість гідно

Сьогодні ми знаємо масу історій, коли в будинку для літніх людей буквально починають жити заново. Вони знаходять нових друзів, захоплення, забувають про самотність. Так, в пансіонаті «Пори Року» мешканці не тільки проходять необхідну реабілітаційну терапію. Вони ведуть насичене життя:

  • багато гуляють по упорядкованій території;
  • займаються улюбленим хобі: в’яжуть, читають, співають, грають в настільні ігри, малюють і т.д .;
  • спілкуються з однолітками.

Фото: пансіонат «Пори Року» в Києві

Постояльці отримують той рівень турботи, який заслуговують: їм допомагають в побуті, надають весь спектр послуг, яких вони потребують в силу віку і ослабленого здоров’я. Вже не рідкість ситуації, коли люди похилого віку самостійно приймають рішення про переїзд в пансіонат. І, зробивши правильний вибір, з подивом і радістю виявляють, що там життя не закінчується, а тільки починається.

Завітайте на сайт пансіонату в Києві «Пори Року» https://dom-zabot.com.ua/ua/budinok-prestarilikh-kijiv

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply