Переваги використання агроволокна на городі

Використання агроволокна є інноваційним рішенням ведення робіт у сільськогосподарській галузі. Його застосування сприяє підвищенню врожайності, отриманню екологічно чистої сільгосппродукції без застосування хімії. Воно виконує функції захисту від шкідливих комах, птахів, палючих сонячних променів, морозу. Завдяки цьому міцному, легкому матеріалу можна швидко позбутися від бур’янів. Інтернет-магазин

Переваги використання агроволокна
За допомогою чорного агроволокна вдається оптимізувати умови розвитку, зростання саджанців, зменшити кількість поливів, створити сприятливий клімат для кореневої системи рослин, захистити рослини від заморозків, виключити появу бур’янів. Чорне агроволокно використовують в якості грунтового покриття для мульчування грунту, що пригнічує ріст бур’янів, тому матеріал відмінно підійде для вирощування полуниці.
Біле агроволокно відмінно пропускає повітря і вологу, захищає від морозів, сильного вітру та граду, створює сприятливий клімат для культур, підвищує врожайність, захищає від шкідників. Придбати потрібну кількість матеріалу за вигідною вартості можна в інтернет-магазині mirmark.com.ua.

Цільове призначення агроволокна
Всі види мають різне призначення. Структура чорного і чорно-білого дозволяє пропускати в достатній кількості вологу, повітря, рідкі добрива при цьому, не допускаючи росту бур’янів. Використовується в основному при посадці розсади в грунт. Перед його застосуванням грунт слід гарненько розпушити, наявні вже бур’яни прибрати. Рослини висаджуються в спеціально зроблені в матеріалі отвори. При правильному використанні матеріал досить довговічний. Він прослужить від 3 до 5 років, що заощадить і сили, і кошти.
Біле агроволокно допоможе городникам нагріти швидко землю ранньою весною. Його рекомендується розстеляти відразу ж після сходу снігу. Буквально через кілька днів в такий грунт можна сіяти насіння або висаджувати розсаду. Ще одна функція білого агроволкна — захист рослин від морозів. Чим вище марка, тим тканина щільніше. Наприклад, Р23 і 30 витримують холод до -5. Білі марки — відмінний варіант запобігання від палючих сонячних променів, будь-який інший негоди, комах, птахів.

Як зробити замовлення?
Завдяки зручному онлайн-сервісу замовлення на товар, можна оформити в будь-який віддаленості від постачальника. Наявний на сайті mirmark.com.ua каталог з детальним описом продукції допоможе зробити найбільш правильний вибір.
Після цього можна скористатися звичним способом «через кошик для покупок» або ж зателефонувати за номером, зв’язатися з менеджером компанії, який прийме заявку, після обговорення всіх деталей оплати і доставки товару.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply