Харківгаз Збуд: який вибрати тариф

Вже понад рік мешканці Харківської області та України мають змогу обирати постачальника газу. Це стало можливим після відкриття ринку газу для фізичних осіб та підприємств.

Ця схема вже давно працює у багатьох європейських країнах і сьогодні оцінити її переваги можуть українці. Це дозволяє вибрати найкращий тариф, планувати витрати та суттєво економити.

Компанія Харківгаз Збут є структурним підрозділом концерну Твій Газзбуд. Завдяки багаторічному досвіду роботи в даній галузі, газопостачання здійснюються без перебоїв у всі населені пункти.

Які тарифні плани пропонує компанія

Компанія розробила та пропонує кілька тарифних планів для населення:

  • Рівномірний – вибираючи цю схему постачання, споживачі оплачують щомісячно фіксовану вартість палива незалежно від ситуації на енергетичному ринку. Завдяки цьому, знаючи орієнтовний обсяг газу для господарських потреб влітку та взимку, можна заздалегідь планувати витрати на оплату комунальних послуг.
  • Річний – в рамках цього тарифу, необхідно сплачувати фіксовану вартість протягом одного календарного року. Це дозволить уникнути різких стрибків, які часто трапляються на світовому ринку газу.
  • Місячний – тариф вигідний для тих, хто користується газом переважно у літній період, коли вартість газу значно нижча, ніж узимку.
  • На зиму – цей тариф дуже вигідний для тих, хто проживає в приватних будинках та використовує газ для опалення приміщень. Щоб оплачувати його за вигідною ціною, споживачам пропонується сплатити необхідний обсяг за літнім тарифом до початку опалювального сезону. А щоб покупка блакитного палива не сильно вдарила по бюджету, оплату можна розстрочити на кілька платежів.

Ще недавно про можливість самостійного вибору вартості газу можна було лише мріяти. Сьогодні це стало реальністю.

Щоб скористатися перерахованими тарифами, необхідно бути клієнтом компанії Харківгаз Збут. Приєднатися до постачальника можна в режимі онлайн або під час особистого відвідування найближчого відділення Твій Газзбуд. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний номер, копію документа на право володіння нерухомістю.

Детальна інформація як стати клієнтом компанії, про діючі тарифи, як проводити передачу показань та оплату послуг є на офіційному сайті компанії Твій Газзбуд. Також отримати потрібну інформацію можна в телефонному режимі, зателефонувавши в контакт-центр.

Бабушкин сад has written 1695 articles