Мапа елеваторів України на Української універсальної біржі

В останні роки українське сільське господарство демонструвало все кращі результати. З початку російського вторгнення в лютому українські аграрії змушені були адаптуватися до нової реальності – ведення сільського господарства у стані війни. Найважче на окупованих і вже відвойованих територіях.

Незважаючи на війну Агро холдинги продовжують збирати та продавати зернові культури. Сучасним рішенням в області зберігання сипучих продуктів є елеватори, які розташовані в Україні. Елеватори забезпечують оптимальний захист сировини, що зберігається в них, захищаючи її як від кількісних, так і від якісних втрат, спричинених несприятливими факторами.

За сферою діяльності виділяють такі види елеваторів:

  • Центральні, інакше основні — до них доставляється найбільша кількість асортименту, як з країни, так і з-за кордону;
  • Регіональні — вони зазвичай перевантажують склади між заводськими та транспортними складами;
  • Виробничі — розташований безпосередньо на виробничих підприємствах, з метою зберігання їх продукції та виробників.

Продавати і купувати зерно без черг і простоїв

На сайті Української Універсальної біржі ви знайдете актуальні данні о наявності елеватора у вашому регіоні. Ця інформація необхідна в першу чергу для контрагентів які займаються закупівлею зернових культур для подальшою переробки та продажу. З точки зору логістики зручне розташування елеватора забезпечує мінімальний час простою транспорту.

Під час планування перевезень фермери та логісти зернотрейдерів розраховують можливий час простою і реальну ситуацію на зерновому терміналі. Такий підхід дозволяє знизити ризик витрат пов’язаних із втратою часу переміщення зернових продуктів. Володіючи актуальною ситуацією можливо змінити зернові потоки та направити їх на найближчий і менше завантажений елеватор чи зерновий термінал. У випадку коли зерно вже в машинах можливо его відправити на другий контракт.

Для кого корисна інформація, що до розташування елеваторів:

  • Агро Холдинг;
  • Фермер;
  • Зернотрейдер, який купує продукцію у виробника та везе її на елеватор. Це можуть бути його логісти, експедитори чи водії;
  • Автотранспортне підприємство, яке забезпечує виробника транспортом, як аутсорсингова компанія;

Актуальна мапа елеваторів України на УУБ

Актуальна мапа елеваторів України розташована за посиланням https://map.uub.com.ua/. Сучасні та ефективні логістичні системи мають велике економічне значення при зберіганні сільськогосподарської продукції, як на фермі, так і в промисловому секторі.

Лише раціональне поєднання технологічних рішень на всіх етапах циклу виробництва харчових продуктів дасть змогу задовольнити вимоги якості та конкурентоспроможності. Зернові, олійні культури, корми та інші сільськогосподарські продукти повинні зберігатися в оптимальних, економічно ефективних умовах для їх біологічних процесів. Для цього необхідні сучасні конструкційна-технічні та технологічні рішення, що поєднують ефективну роботу застосовуваних технологій з рентабельністю виробництва.

Бабушкин сад has written 1694 articles