Як швидко засвідчити перекладені іноземною мовою документи

Зібралися у відпустку за гарячою путівкою? За пару днів до вильоту дізналися, що для поїздки в обрану вами країну вам потрібно передати в її посольство нотаріально засвідчене підтвердження доходів на іноземній мові? У звичайному режимі для підготовки такого документа буде потрібно приблизно тиждень — і це за умови, що ви отримаєте виписку з банку про стан вашого рахунку в той же день, в який зверніться за нею.

Скільки часу потрібно для перекладу документів і їх нотаріального засвідчення

Витрати часу, необхідні для отримання нотаріально засвідченого перекладу документів, залежать від наступних параметрів:

  • обсяг інформації, яку потрібно перевести на іноземну мову. Чим більше документів вам необхідно перевести, тим більше часу на це піде;
  • складність мови, на яку потрібно перевести документацію. Зазвичай перекладають англійською мовою, і фахівців з достатнім досвідом у цій галузі досить, але якщо буде потрібно переклад на мову, фахівці в якому зустрічаються рідше, ситуація ускладнюється;
  • то, вирішите ви самостійно отримати печатку у нотаріуса на перекладені документи або зверніться в перекладацьке бюро за повним комплексом послуг.

Звернувшись на сайт Golden Time, ви можете отримати повний комплекс послуг і скоротити свої витрати на отримання нотаріально посвідченого перекладу документів, адже перекладачі з Golden Time працюют з практично всіма мовами й виконують свою роботу швидко й відповідально.

Ви звернулися до перекладача, але отриманий від нього документ вирішили віднести до нотаріуса і завірити його там самостійно? На це вам знадобиться як мінімум 2-3 дні — на переклад і пошук нотаріуса, який в потрібний вам день буде вільний. Зазвичай на це потрібно більше часу — до 7 днів для складання перекладу і пошуку підходящої нотаріальної контори.
При зверненні в спеціалізоване бюро з професійними перекладачами, в якому працює і нотаріус, час помітно скорочується — повністю перекладений і завірений документ можна отримати за 1 день.

Як отримати нотаріально завірений переклад

Ви можете з’явитися особисто в офіс бюро перекладів з документами, які потрібно перевести, або замовити візит кур’єра за вашою адресою за матеріалами перекладу. В такому випадку вам необов’язково кидати свої справи і їхати в офіс компанії — ви можете замовити кур’єра і до виконання замовлення, і після того, як переклад буде готовий. Так ви зможете помітно скоротити витрати часу і зайнятися своїми справами, відстежуючи статус замовлення онлайн.

Бабушкин сад has written 1694 articles

Leave a Reply