Кросівки New Balance 754 — зимовий тренд десятиліття

New Balance 754 — популярна модель чоловічих теплих кросівок на осінньо-зимовий період. Точно невідомо, коли була заснована ця лінійка, але протягом останнього десятиліття вона стабільно не виходить з моди і задовольняє більшість користувачів за усіма необхідними параметрами.

Що ж у першу чергу відмічають любителі цієї моделі:

  • високий комфорт — не тисне і не парить, зручна для піших прогулянок, автомобільних поїздок і навіть походів у гори;

  • витривалість — за належного догляду кросівки служать років п’ять, а то й більше (якщо ви зазвичай не хочете «вилазити» з улюблених речей — то це саме те, що потрібно);

  • естетичний зовнішній вигляд — 754 гармонує з різним стилем одягу, тим самим виправдовуючи вкладені в себе кошти на 100% (замість кросівок і черевиків окремо — ви маєте одну універсальну пару взуття).

Варто зазначити, що з самого початку ця лінійка була продуманою як поєднання трекінгових черевиків із традиційними кросами. Злиття виявилось успішним і продається сьогодні по всьому світу. Модель позиціонується як повсякденна, для активного використання в місті та за його межами.

Характеристики, що забезпечують високу якість 754-тої

Наголос на теплоізоляції — те, що відрізняє дану лінійку від інших New Balance. Розберемо її «по полицях»:

  1. Матеріали — верх із міцної шкіри або нубуку, додатково обробленого вологовідштовхуючою речовиною. Основою підошви є гума, протектор із якої має добре зчеплення з різними поверхнями (в тому числі — зі слизькими заледенілими тротуарами, східцями, тощо). Для покращення амортизації використовується прошарок піни EVA.

  2. Шнурування — із укріпленими металевими кільцями, як у альпіністському взутті (трекінгова складова у дизайні цих кросівок). Завдяки цьому кросівки зручно регулювати по повноті стопи, вони щільно прилягають і добре захищають.

  3. Підкладка — зігріваюча, із синтетичних матеріалів або хутра. Тепло та сухість для ніг забезпечують сучасні технології виробництва.

Спеціальний бампер захищає взуття від бруду, а Технологія ENCAP поглинає удари та знижує навантаження на хребет при ходьбі або бігу. В інтернет-магазині «Ideal Sport» можна придбати New Balance 754 у різних варіаціях та з оригінальною якістю від виробника.

Що означають букви у номері/артикулі?

Номер або артикул, який зазвичай має кожна пара кросівок від NB (наприклад HL754BB) містить зашифровані дані про неї. В даному прикладі букви ВВ означають кольорову гамму (Black/Brown). У деяких випадках позначають версії (v4), тип взуття, а раніше компанія практикувала вказувати навіть стать, для якої розроблена та чи інша пара.

Історія бренду — коротко про головне

Улюблений для багатьох спортивний бренд New Balance бере свій початок з далекого 1906 року. Тоді була заснована інноваційна лабораторія ортопедичних устілок, що переросла у компанію зі світовим ім’ям. Взуття (а саме — кросівки для бейсболістів) вони почали виготовляти у 1938 і завдяки чудовим властивостям своєї продукції налагодили масове виробництво та завоювали любов мільйонів користувачів. З цього часу по сьогодні лише одна модель цієї марки отримала назву — це славнозвісний «Trackster». Усі інші мають фірмову нумерацію, котра відрізняє New Balance від усіх інших виробників спортивних товарів.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply