Крапельний полив для саду

В умовах економії води все більше популярності набувають системи, які показують максимальну ефективність при мінімальних витратах. Однією з таких систем є крапельне зрошення. Вона дозволяє без втрат доставляти воду прямо до кореневої зоні плодових дерев. Завдяки тому, що вода не потрапляє на листя, ймовірність поширення грибкових захворювань значно зменшується. Навіть найпростіша система гарантує значну економію при поливі садових дерев. Крапельний полив вашого саду стане прогресивною системою, яка зможе забезпечити своєчасне проведення вегетаційного, вологозарядкового і освіжаючого поливів. Тим більше сьогодні придбати обладнання для крапельного поливу досить легко на багатьох сайтах, для прикладу на сайті інтернет-магазину Маркет СВ, де я в наявності все необхідне для того, щоб власними силами організувати крапельний полив.

Для поливу малини, фундука, смородини, фруктових дерев використовують крапельну або сліпу трубку. Разом з сліпою трубкою купують крапельниці, це дуже зручно якщо у нас різна відстань між деревами. Крапельна трубка має вже вбудовані крапельниці. Діаметр крапельної і сліпої трубка має 16 мм, ідеальна товщина стінки від 1мм до 1,2 мм. Присутність ультрафіолету продовжить ще на кілька років термін служби трубки.

Як створити крапельний полив для саду?

Для грамотної організації реальної системи поливу спочатку необхідно створити її схему, на якій вона буде спроектована з урахуванням всіх перехідників, муфт, засувок та інших комплектуючих позицій. Все необхідне ви можете придбати в інтернет магазині MarketSV. У каталогах наданий широкий вибір різних моделей на сайті дивіться розділ крапельний полив. Окрему увагу слід виділити насосу і фільтрам для води. Якщо ви відчуваєте сумніви у вірності свого вибору, менеджер надасть безкоштовну консультацію.

Якими перевагами володіє система крапельного поливу?

Проектування системи крапельного поливу повинно бути продумано до дрібниць. Але одноразові витрати швидко окупляться завдяки ряду переваг:
1. Економічність системи. Крапельне зрошення скорочує витрату води на полив саду і підвищує ефективність проведення поливальних робіт.
2. Автономність роботи забезпечує полив навіть під час вашої відсутності.
3. Безпека для дерев. Краплинні трубки прокладаються таким чином, щоб воду проникала до коренів.
4. Не вимагає великих витрат на реалізацію. Завдяки вигідними цінами на сайті створення системи доступно кожному.
5. Рівномірно розподіляє вологу в саду зі складним рельєфом. Краплинні і сліпі трубки завдяки своїй функціональності можуть прокладатися в різних умовах.
6. Маневреність системи. Ви можете змінювати конфігурацію поливу на свій розсуд.

Створіть справжній сад своєї мрії разом з лідерами щодо поставок систем зрошення.

Бабушкин сад has written 1694 articles

Leave a Reply