Доставка букетів – робити приємне так легко

Коли немає можливості бути поруч, замовте букет квітів з безкоштовною доставкою. Квіти з доставкою — це можливість нагадати близькій людині про себе й переконати у ваших почуттях до неї. У каталозі квіткової майстерні bloom.ua ви знайдете багато авторських композицій на будь-який смак.

Квіткова композиція — це служба доставки квітів і подарунків. Більше 15 років ми допомагаємо улюбленим людям стати ближче, де б вони не знаходилися.

Чому ми кращі?

Ваші емоції — наша головна цінність. Тому ми створюємо ідеальний сервіс доставки квітів, на який завжди можна покластися.
Наші букети завжди свіжі, тому що ми закуповуємо квіти безпосередньо з плантацій Голландії, Кенії і Еквадору. Це допомагає нам зберігати низькі ціни і гарантувати якість кожної композиції.
Ми любимо своїх клієнтів, тому даруємо знижку вже на перше замовлення. З кожної доставки ви отримуєте вогнетривкі бонусні бали, якими можна оплачувати будь-які покупки в нашому магазині. А на свята ми даруємо вам подарунки — персональні промокодом зі знижками!
Для наших клієнтів є 15 зручних способів оплати, в тому числі міжнародні перекази без комісії. Готівкові, банківські картки, термінали, PayPal або оплата в один клік з мобільного телефону? Купіть так, як зручно саме вам.

Наші переваги:

  • Доставка квітів по номеру телефону;
  • Безкоштовна листівка;
  • Фотографія одержувача з моменту вручення;
  • SMS і e-mail повідомлення про кожен етап доставки;
  • Доставка в будь-яку точку України;
  • 15 способів оплати, включаючи GooglePay і ApplePay.

Хочете відправити свіжий букет або рослина близькій людині? Покладіться на нас! В онлайн-магазині ви зможете легко замовити квіти для будь-якого торжества буквально в два кліка. Для вас представлено понад 700 квіткових композицій на вибір для будь-якого бюджету, свята і одержувача.

Завжди свіжі квіти

У нашому салоні цілодобово працюють тільки професійні флористи, справжні майстри своєї справи. Всі фахівці із задоволенням допоможуть вам вибрати букет, що підходить саме для вашого свята і одержувача, або недорого зберуть будь-яку композицію на ваш смак. Ми отримуємо свіжі поставки квітів безпосередньо з плантацій два рази в тиждень, тому гарантуємо свіжість і якість кожного букета.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply