Офісний переїзд: що потрібно знати

Рано чи пізно в житті будь-якої компанії приходять зміни. Деякі фірми вирішують змінити офісне приміщення на більше чи менше. А деяким кампаніям доводиться перебиратися навіть в інше місто (відповідно, доводиться деколи перевозити не тільки меблі та оргтехніку, а й обладнання для виробництва, матеріали, вироби та інше).

Причини для організації переїзду офісу можуть бути найрізноманітніші, проте завдання у всіх однакові — швидкі терміни організації офісного переїзду, відсутність фінансових втрат і простоїв процесів діяльності компанії, комфортні умови для співробітників. А з таким завданням можуть впоратися лише спеціалізовані мувінгові компанії. Компанія «Biggy» працює у даній сфері з 2016 року і за цей короткий час стала лідером в сфері послуг вантажоперевезення і організації переїздів «під ключ». Переглянути наявний автопарк та умови перевезень можна на на сайті компанії Biggy.

Перевезення офісу «під ключ» — надійно і недорого

Якщо Ви хочете позбутися від суєти і турбот при переїзді, команда Biggy готова забезпечити офісний переїзд «під ключ». У компанії досить великий досвід перевезення офісів в Києві. Крім звичайних офісних переїздів, тут допомагають при переїздах банківських установ, промислових підприємств, медичних клінік, тренажерних залів і виконують багато інших нестандартних замовлень.

Професійний офісний переїзд від мувінгової «Biggy» — це:

  • Гарантія дотримання термінів переїзду;
  • Гнучка цінова політика, готівкова та безготівкова форма оплати;
  • Професійні вантажники, які виконують розбирання, складання і упаковку меблів;
  • Професійні водії гарантують безпеку вантажу, що перевозиться;
  • Великий автопарк автомобілів різної вантажопідйомності;
  • Виконання термінових переїздів і робота зі специфічним вантажем.

Перевезення офісу по Києву в вихідні дні

Керівництво будь-якої компанії бажає, щоб офісний переїзд якомога менше позначився на роботі фірми, адже часом простої в роботі компанії завдають великої фінансових збитків. В компанії Biggy дуже добре це розуміють. Тому, тут завжди раді запропонувати клієнтам організацію офісного переїзду на вихідні або святкові дні. Тут перевезуть і розставлять меблі і техніку в потрібних місцях на новому місці, таким чином, персонал вийде на роботу в перший день після вихідних і продовжить роботу на новому місці. Переїзд офісу у вихідний день дозволить Вашій фірмі не випасти з робочого графіка і головне, дозволить уникнути збитків від простою діяльності.

Бабушкин сад has written 1694 articles

Leave a Reply