Термобілизна для спорту, роботи та відпочинку

Для любителів активного відпочинку, тих, хто працює на вулиці, для підростаючих активних малюків та їхніх батьків термобілизна стає незамінним предметом гардеробу. Всупереч поширеній думці, функціональна білизна не тільки гріє, але ще і відводить вологу. Щоб заняття спортом або прогулянка були комфортними, її потрібно правильно підібрати.

Що таке термобілизна

Це базовий шар одягу, який в першу чергу виконує функцію відведення вологи від шкіри. При фізичній активності посилюється потовиділення, одяг стає вологим, і людина починає мерзнути. Термобілизна дозволяє уникнути цього завдяки гігроскопічності і структурі тканини. Матеріал має здатність вбирати в себе повітря, має теплоізоляційні властивості. Переглянути скільки коштує термобілизна та купити можна на сторінці extremstyle.ua/ru/catalog/termobele інтернет-магазину спортивного спорядження ExtremStyle.

Гарна термобілизна виготовляється з натуральної мериносової вовни, вона гіпоалергенна, приємна на дотик. Термобілизна, зазвичай, буває наступних видів:

  • чоловічі кальсони;
  • жіночі легінси;
  • кальсони для хлопчиків;
  • водолазки жіночі;
  • термофутболки дорослі і дитячі;
  • термошапкі;
  • термошкарпетки;
  • дитячі комбінезони.

Як вибрати термобілизну

Залежно від температури повітря і передбачуваної фізичної активності, термобілизна з вовни підбирається по щільності матеріалу. Чим тканина щільніше, тим тепліша. Для високої активності краще підійде комплект не дуже високої щільності.
Термобілизна для кращої термоізоляції і відведення вологи має максимально стикатися з тілом, але при цьому ніде не здавлювати. Небажано носіння білизни на розмір більше або менше. Найкраще вибирати безшовну термобілизну або з плоским швом, щоб не було дискомфорту при русі.
Так само, як і для дорослих, дитячий комплект повинен відповідати розміру. Зовсім маленьким, які ще не вміють ходити, термобілизну краще вибрати щільніше. Юним спортсменам підходить менш щільна дитяча спортивна термобілизна. Білизна з мериносової вовни дуже тонка і не вимагає додаткових шарів одягу, а значить, ніщо не буде сковувати рухи.
Особливу увагу варто звернути на склад тканини. Для дітей краще купувати термобілизну без додавання синтетики, з натуральних матеріалів.

Бабушкин сад has written 1694 articles

Leave a Reply