Трактори Mccormick — особливості та переваги їх вибору


Фермерські господарства не обходяться без застосування спеціалізованої тракторної техніки. На ринку України представлено багато моделей тракторів різних виробників, але окремої уваги потребує компанія під назвою Mccormick. Це американський бренд, який почав свій розвиток ще з 1831 року. Сьогодні трактори Mccornick відомі у всьому світі і користуються великою популярністю. Пов’язано це з надійністю техніки, багатою її комплектацією та великою різноманітністю навісного обладнання.

Серії тракторів від Mccormick

Трактор Mccormick являє собою багатофункціональну техніку, яка є незамінним помічником при виконанні сільськогосподарських робіт. До числа основних переваг цих агрегатів відносяться:

  • вбудований турбокомпресор;
  • система рециркуляції вихлопних газів;
  • мінімальні витрати на експлуатацію та обслуговування.

Моделі тракторів представлені чотирма серіями:

  1. TTX — агрегати застосовуються для обробки ґрунту, проведення збиральних робіт, а також транспортування вантажів та заготівлі кормів. В основі агрегатів закладені потужні і надійні шестициліндрові двигуни внутрішнього згоряння FTP IVECO Common Rail Euro III. Їх потужність залежить від моделі, і варіюється в діапазоні 200-264 кінських сил. Продуктивність гідравлічної системи складає 130 л/хв, що дає можливість проводити роботи з максимальним заглибленням навісного обладнання. Найбільш популярні моделі тракторів цієї серії — TTX 190, TTX 210 і TTX 230.
  2. G-Max — до цієї серії належать агрегати з потужністю двигунів в діапазоні від 120 до 160 кінських сил. Вантажність навісного обладнання складає 7 тонн у порівнянні з 10,5 тонн на тракторах TTX. Гідравлічний механізм має велику продуктивність в 68 л/хв.
  3. C-Max — особливістю тракторів є невеликі габарити з максимальною висотою до 249 см. В якості приводу використовуються двигуни марки Perkins D. Продуктивність гідравлічного обладнання становить 82 літри за хвилину, що дозволяє піднімати навісні установки вагою до 4500 кг.
  4. MTX — компактні трактори з потужними шестициліндровими двигунами в діапазоні від 117 до 141 кінських сил.

Усі моделі тракторів Mccormick можуть застосовуватися для виконання широкого спектру робіт: від перевезення різних вантажів до виконання всіх видів польових робіт.


Технічні особливості

Мотори марки FTP IVECO Common Rail Euro III відрізняються надійністю, високою потужністю і можливістю експлуатації в важких умовах протягом тривалого часу. На тракторах Mccormic серії TTX встановлюються коробки передач Power Shift з великою кількістю швидкостей: 32+24. Особливість цього механізму полягає в перемиканні передач під навантаженням.

Різні сільськогосподарські роботи виконуються за допомогою навісного обладнання. Підйомні установки сумісні з різними навісними пристроями. Електронна система забезпечує точне і зручне управління підйомним механізмом.

У стандартній комплектації тракторів Mccormick серії TTX є кондиціонери та обігрівачі. Робота на техніці від цього виробника дуже комфортна, зручна і легка. Аграрії гідно оцінюють американські трактори Mccormick, які повністю відповідають таким вимогам, як надійність, потужність і функціональність.

Вибирати трактор Mccormick необхідно виходячи з покладених на нього цілей і завдань. Для обробки великих площ використовуються моделі серії TTX і G-Max. Для середніх фермерських господарств підійдуть моделі Mccormic C-Max і CX.

Джерело: сайт agrimatco.ua




Поділитись своєю думкою