Кава Ambassador Manufaktura — особливості і користь


Ambassador Manufaktura

Сьогодні зернова кава від виробника Ambassador Manufaktura — один з найпопулярніших товарів. У неповторних смакових якостях і ароматному запаху цієї кави можна переконатися зробивши лише один ковток. Вибираючи натуральну каву свіжого обжарювання, ви не пошкодуєте ні секунди, адже різниця між ним і розчинною досить відчутна.

Звичайно, краще пити натуральну каву, зварену в кавомашині або в турці. Бажано з коханою людиною. Але іноді не виходить: часу обмаль, грошей на кав’ярню немає… Загалом, тоді можна «грішити» і з розчинною. Але яку саме вибрати? Щоб напій швидше підбадьорив, на смак порадував і від складу випитого волосся на голові не заворушилися. Хоча багато є шанувальників і у розчинної кави, яка має також свої переваги, серед яких в першу чергу можна назвати, швидкість й легкість приготування, не поганий смак, які багато хто з любителів цього напою полюбили. Для прикладу серед розчинних кав, яка користується особливим попитом можна назвати Амбасадор Blue Label. Але ми у нашій статті розглянемо саме про Ambassador Manufaktura.

Особливість кави з свіжим обжарюванням

Обжарення — оброблення зерен кави за допомогою вогню. Під час процесу вони виділяють найбільше число олій завдяки чому і з’являється яскраво виражений запах і приємний присмак. Однак, після закінчення якогось часу насиченість олій пропадає, тому час зберігання повинен бути не більше 3-х тижнів після обсмажування.
Саме це оптимальний термін протягом якого зберігаються всі смакові якості. З цієї причини, зерна кави, так само як і інші продукти, необхідно споживати свіжим і щойно обсмаженими.
Кава володіє досить великим терміном придатності, з цієї причини на прилавку різні партії можуть опинитися в різний час і мати свою дату виготовлення. Цікаво те, що навіть після закінчення терміну зберігання, зазначеного на упаковці, якщо насіння правильно зберігалися, то вони зберігають свій зовнішній вигляд.

Того ж не можна сказати про смак, адже кава хоч і безпечний для вживання, але на смак відрізняється і нагадує несмачну жижу. Також не можна пити каву на перший день після обсмажування, адже смак розкривається тільки з 3 по 9 дні після виготовлення.


Переваги кави Ambassador Manufaktura

Насичений смак. Як вже говорилося раніше, такого роду кава володіє відмінними смаковими властивостями і насиченим запахом. Його складно з чим-небудь порівняти, адже запах поступово заповнить всі приміщення і полонить будь-якого, в тому числі і тих, хто саме відносить себе до фанатів кавового напою.
Корисні властивості. Щойно обсмажені зерна мають потрібні для хорошого стану людини речовинами і властивостями. Серед них сильний антиоксидант, що допомагає тонізувати організм, зменшити сприйнятливість до стресів, поліпшити логічне мислення, а, крім того, він добре впливає на працездатність шлунково-кишкового тракту.
Легко купити. Придбати свіжообсмажені кавові зерна, так само як і інші продукти, можна в різній розфасовці в магазинах і в онлайн режимі через інтернет, для прикладу, в інтернет-магазині ambassador.cafe.
Розслаблення і задоволення. Кожен кофеман підтвердить, що від цього напою можна поліпшити настрій і отримати насолоду.




Поділитись своєю думкою