ЖК А136 — це місце для повноцінного життя щасливої родини


Справжній лідер отримує все і відразу. DIM не перестає дивувати креативом в назвах своїх комплексів і слідом за А52 презентує новий ЖК з назвою А136. Назва, звичайно ж, від вулиці Антоновича і номера будинку. Банально, але набагато краще абсолютної більшості назв ЖК в Києві, які скочуються до повного абсурду. А тут впізнаваємий стиль забудовника, чітко, кратко й лаконічно. Тому з перших плюсів комплексу відразу варто відзначити той, що вулицю не перейменують, як це сталося з вулицею Артема (Січових Стрільців), на якій розташований ЖК А52. Так як вулицю Антоновича вже перейменували з колишньої пострадянської назви — Горького.

Що відрізняє ЖК А136 від столичних аналогів

Що відрізняє новий А136 Highlight house від інших житлових комплексів? По-перше, концепція. Спираючись на впевненість в тому, що поняття справжнього дому виходить далеко за межі просто хорошої квартири, Dim Group впроваджують в новий простір філософію Techumanity.

Філософія Techumanity — це створення простір для життя з використанням інноваційних технологічних рішень, які будуть працювати з урахуванням потреб і побажань їхніх майбутніх мешканців.

White Box & nbsp — це готова, спланована квартира з чистовою обробкою. Ви не переживаєте про комунікації у квартирі та інші технічні моменти. В квартирах в ДК А136 вже буде виконана на професійному рівні первинна електрика, чистова стяжка стін і підлоги, а також встановлена сантехніка.


Перебуваючи на перетині основних магістралей життя, ніколи не пізно створювати свої. У вас є можливість жити в одному енергетичному полі з улюбленим містом, потенціал якого зростає з кожним роком. А після завершення війни в Україні він зросте в рази і дуже швидкими темпами. Прийшов час писати нову історію, головним героєм якої будете саме ви.

Недоліки та переваги ЖК А136

За інформацією «джерел», ціни метра тут варіюються в районі 2000 доларів, в залежності від поверху та вигляду з вікон. Ціни висока, враховуючи етап будівництва — котлован.

Але… Свиня скрізь бруд знайде, а тому очікуємо купу критики з боку рекламних агентів інших ЖК, що будуються поруч. Їм може не сподобатися багато. Нам же — багато подобається. Будемо сподіватися, що проекту залишать висоту у 33 поверхів. Місту потрібна різнорівнева лінія горизонту, а не скучні однотипні будинки, які будують сьогодні більшість столичних забудовників. Тому висотність даного ЖК може стати основною фішкою проекту — адже це буде один з небагатьох хмарочосів такої висоти. Якщо проект не змінять кардинально, то при поверховості в 33 поверхи і висоті стель 3,8 метра — висота може скласти 125 метрів і навіть більше. Тобто Київ отримає гарний та сучасний хмарочос, що не може не радувати.
Девелоперу можна лише побажати удачі в реалізації. У міру появи нової інформації — доповнимо.

Сьогодні DIM Group пропонує не просто житло. ЖК А136 — це більше, ніж будинок. Це місце для повноцінного та затишного життя. Тут з однаковою легкістю планується ділова зустріч або сімейна вечеря, гучний світський захід або культурна подія.




Поділитись своєю думкою