Літо – не лише городи та робота, а й пора відпочинку, для прикладу, в Яремче

Плануючи відпочинок, приїжджайте в чудове невеличке містечко на Прикарпатті — Яремче. На цьому мальовничому курорті можна не тільки відпочити, оздоровитися, а й добре розважитися. Про проживання подбайте заздалегідь, курорт надає до послуг гостей величезний вибір готелів, приватних вілл, котеджів і будиночків. Багато готелів в Яремче пропонують своїм гостям комфортабельні номери з рядом послуг. Готелі Яремче виконані в національному стилі. Поселившись в такому закладі, відпочинок у вас буде цікавим і захоплюючим. Емоцій вистачить до наступного відпочинку.

Основні визначні пам’ятки курорту

На всій території Карпатського краю розташувалися водоспади, лісові пейзажі і маса різноманітних розваг.

У зимовий час курорт надає оренду спорядження та послуги інструктора для катання на лижах. Різноманітні гірки і траси обладнані за європейськими стандартами. Якщо ви не любите лижі, катайтеся на санках, снігоходах і квадроциклах. Засніжені стежки, різдвяні приготування і гостинність гуцулів перетворять ваш відпочинок на казку.

Яремче восени

Влітку Карпати особливо прекрасні: зелені сосни і запах хвої, квітучі трави і яскраві квіти приваблюють погляд туристів. Піші прогулянки в гори дозволять насолодитися всією цією красою сповна. Після літнього сонячного дня, хочеться зануритися в воду, в Яремче готелі з басейном, нададуть вам таку можливість. На території басейну є шезлонги і парасольки для комфортного відпочинку гостей.

Поїдьте на екскурсію в Буковель, орендуйте номер в готелі. Правда ціни на готелі у Буковелі зазвичай суттєво дорожче, ніж в Яремче. Зате ви насолодитеся прекрасним видом на підйомники, можна відпочити в «Voda-Club».

Де в Яремче можна розважитися

В Яремче безліч розваг для будь-якого віку і на будь-який смак:

  • Яремче овіяне легендами і міфами, обов’язково відвідайте скелі Довбуша і ви побачите Яремче з іншої, прекрасної сторони.
  • Серед вкритих мохом скель і гір, на річці Жонка, знаходиться водоспад із загадковою назвою Дівочі сльози. Він невеличкий, але має такий заспокійливий вигляд, що побачити це на власні очі повинен кожен хто бував у Яремче.
  • Гора Маковиця приваблює своїми вершинами, і не дарма, обов’язково підніміться на найвищу точку гори, з неї відкривається прекрасний вид на вершини гір Говерла, Синяк і Довбушанка. Неймовірне і захоплююче видовище.
  • У нічний час відвідайте нічні дискотеки, кафе і бари, погрійтесь в лазні чи сауні. В Яремче багато саун: фінська, турецька, російська. Зіграйте в більярд і заспівайте караоке. Скуштуйте страви національної кухні, які пропонують кафе і колиби в Яремче.

Час проведений у цьому затишному та мальовничому місці буде ще довго гріти душу гарними спогадами.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply