Побутові інкубатори в Україні

Птахівництво – дуже вигідний бізнес. Завдяки тому, що птахи швидко зростають і досягають статевої зрілості, їх розведення швидко принесе прибуток. Причому це залежить від обраної спрямованості.

Існує три напрямки утримання птахів:

  • м’ясний;
  • для розведення;
  • для отримання яєць.

Від напрямку залежать умови утримання, склад і кількість корму. Але незалежно від цього, все починається з виведення пташенят. Природні методи підходять для підсобного господарства, але професійному фермерові не обійтися без інкубатора.

Домашній побутовий інкубатор

Підвищити відсоток виведення пташенят можна тільки при використанні інкубаторів. Сучасне побутове обладнання оснащується приладами, які дозволяють в автоматичному режимі підтримувати вологість, перевертати яйця, вентилювати внутрішню камеру.

Відслідковуються показники в домашніх інкубаторах для яєць за допомогою індикаторів. Аналогові і цифрові регулятори дозволяють точно налаштовувати потрібну температуру та вологість для виведення пташенят.

Зараз у продажу є інкубатори з лампами, тенами і ІК нагрівачами. Від їх типу залежить енергоспоживання і рівномірність розподілу тепла.

Варто враховувати, вибираючи інкубатор для яєць, що знайти їх у вашому місті чи селі може бути проблематично. Але, у наш час купити інкубатор швидко та зручно можна через інтернет. Незалежно від місця проживання, ви зможете замовити обладнання для виведення птиці в інтернет-магазині Cropper.

Інтернет-магазин інкубаторів

В асортименті магазину Cropper зібрані кращі українські та імпортні інкубатори. Завдяки цьому ви оберете обладнання, яке підійде за якістю, місткістю, матеріалами і ціною.

Устаткування для птахівництва «Рябушка» є одними з найдоступніших в інтернет-магазині інкубаторів Кроппер. Найдорожча модель — «Рябушка-2 ІБ-100» з автоматичним переворотом за 890 грн. Вона виготовляється з пінопласту і вміщує 100 яєць. Нижню планку в ціні встановлює ручна модель «Рябушка Smart» за 520 гривень, оснащена аналоговими регуляторами і місткістю в 70 яєць.

Кращі інкубатори на ринку випускає «Теплуша». Вони ж є найдорожчими. Модель «Europe MAXI» коштує 5500 грн. Але ціна виправдана — це високотехнологічний інкубатор. Виробляє компанія і бюджетну техніку. Придбати модель «Теплуша 70 М» в пінопластовому корпусі можна за 950 гривень.

Інкубатори УТОС прості, але надійні. Їх вартість знаходиться в межах 460-510 грн. Найпопулярніші моделі МІ-30 з аналоговим і з ручним регулятором температури.

Тим, хто хоче придбати надійний інкубатор, варто звернути увагу на інкубатор «Квочка». Всі моделі лінійки зроблені з пінопласту, посиленого металевими і пластиковими єлементами. Ручний інкубатор ІБ-70 можна придбати всього за 400 гривень. Найдорожча модель — «Квочка ІБА-140», оснащена автоматичним переворотом, за 1500 грн.

Підвищену міцність також мають інкубатори «Курочка Ряба» в пластиковому корпусі, які утеплюється пінопластом. Знаходяться вони в ціновому діапазоні 630-1450 грн. Місткість залежить від моделі і коливається від 60 (автоматичний інкубатор ІБ-60) до 130 ( «курочка Ряба ІБ-130).

В інкубаторів «Квочка» переворот яєць виконується вручну. Модель МІ-30 з автоматичним налаштуванням температури коштує 720 грн. В 1200 гривень обійдеться МІ-30-1, оснащений ТЕНом. Випускається дві лінійки інкубаторів «Веселе сімейство» з 4-х моделей. Вони виготовляються з пінопласту та мають ламповий і теновий обігрів. Коштують вони близько 660-1240 гривень. Найдорожча модель — «Веселе сімейство 2ВПТ» зі штучною вентиляцією.

Широкий модельний ряд пропонує виробник інкубаторів «Ципа». Тут є прилади з посиленим корпусом, автоматичним, механічним і ручним переворотом, з можливістю роботи від акумулятора. Лампова модель ІВМ-100 місткістю в 100 курячих яєць обійдеться в 500 гривень. Найдорожчий інкубатор «Ципа» — ІВМ-140 з механічним переворотом за 700.

Інкубатори поштою

Магазин Cropper працює по всій Україні. Доставка по Харкову здійснюється кур’єром компанії. Жителі інших міст отримають замовлений інкубатор поштою.

Компанія Кроппер співпрацює з «Новою поштою», «Делівері», «Інтайм», завдяки чому доставка займає не більше 3-х днів.

Оскільки інкубатори мають невелику вагу, то їх віправка здійснюється на звичайні відділення, а не вантажні. При оптовій закупівлі обладнання, доставка проводиться в вантажні відділення.

Ще ооднією перевагою транспортування інкубатора поштою є можливість післяплати. Ця послуга платна, але так ви зможете віддати гроші після перевірки товару, що дозволить переконатися в його якості.

У пункті видачі товарів компанії в Харкові ви можете самостійно забрати інкубатор (адреса магазину Кроппер уточнюйте у менеджера магазину).

Інкубатори в кредит

Якщо ви купуєте інкубатори оптом для великого фермерського господарств, то вам може бути цікава оплата замовлення частинами. Ця можливість попередньо обговорюється з менеджером під час оформлення замовлення. Оформити покупку інкубаторів в кредит можна в будь-якому зручному банку. При цьому умови розстрочки (час, ставка, сума) залежать від банку, а не магазину.

Бабушкин сад has written 1694 articles

Leave a Reply