Який вибрати газон для вашого саду

Ніщо так не прикрашає заміську ділянку, як рівна поверхня зелено-соковитої трави. Газони стають все більш популярними серед власників будь-якої нерухомості, — навіть в разі, якщо ви збираєтеся не тільки засмагати біля басейну, але навіть розвести невелике натуральне господарство, як роблять уже деякі наші співвітчизники.

І це не дивно. Ніщо так швидко не прикрашає сад, як красивий газон. Адже варто засіяти землю спеціальними насінням, і через якийсь час чорну поверхню наповнять паростки молодої зелені. І при цьому це недорого. Посів трави вам обійдеться приблизно в 8-9 євро за метр.

Як розбити газон?

Але це тільки на перший погляд здається, ніби посів газонної трави не вимагає до себе особливої уваги. На ділі ж власники присадибних ділянок стикаються з величезними проблемами.

Насправді, щоб газон на ділянці придбав свою красу і перетворився в ідеально м’яку «килимову» поверхню, доведеться чимало попотіти, як в прямому, так і переносному сенсі. Крім того, що саму земельну ділянку необхідно підготувати, зокрема, вирівняти її поверхню, так ще і підібрати правильне насіння газонної трави.

Але роботу можна істотно полегшити, якщо відразу ж звернути погляди в бік рулонних газонів.

Газон з рулону

Зараз продаж рулонного газону є однією з найприбутковіших сфер надання послуг. І не через ціни, а через популярність. Адже більшість власників не дуже налаштовані чекати, поки висіяне насіння газонної трави «дозріє». Вони вважають за краще заплатити більше, але отримати гарний газон за 2 дні.

Відомо, що рулонний газон вперше був використаний в Європі більше 60 років тому і до сьогоднішнього дня він є фаворитом продажів.

Зручність і універсальність подібного покриття для ділянки підтверджується відгуками задоволених покупців. Навіть в тих умовах, коли посів звичайної газонної трави неможливий, рулонний аналог дарує можливість насолоджуватися соковитою зеленню до самої глибокої осені.

В середньому рулонний газон в умовах заміського ділянки здатний радувати своїх власників красою терміном до десяти років, при цьому його не потрібно прополювати і дотримуватися якихось певних правил у догляді.

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply