Лампи світлодіодні — сучасні джерела світла

Сьогодні неможливо уявити жодне сучасне приміщення без економних джерел світла. Вони не так давно увійшли в наш побут, однак встигли міцно в ньому влаштуватися, стати просто незамінними в пору тотальної економії енергоресурсів на планеті. Чому всі вибирають лампи світлодіодні? Та тому що один ват витраченої в такому джерелі світла енергії на одиницю світла відповідає 10 ватам в лампі розжарювання. А значить економічний ефект в 10 разів є незаперечним фактором для повсюдного використання саме LED-ламп.

Що ж таке поняття світлодіоди? Це невеликі джерела світла, так звані Surface Mounted Device, які монтуються безпосередньо на друковану плату і можуть розташовуватися на ній в будь-якій послідовності. Тому їх повсюдно використовують і в звичній формі лампочки в корпусі з цоколем. Для зручності споживача більшість світлодіодних ламп підходять до стандартних патронам, тому що забезпечені цоколями типів Е14 або Е27. Однак на цьому їх перелік не закінчується. Світлодіодні лампи інших видів, як з цоколем, так і вилочні, застосовують для підсвічування фар, габаритів, салону, панелей, рекламних вивісок, вітрин, вуличних ліхтарів і т.п. Тобто сфера їх використання не обмежена і кожен може підібрати собі «економку» за потребами.

Незаперечною перевагою діодних джерел світла є безпечна експлуатація. Вони абсолютно екологічні, не містять сполук ртуті, інертних газів, не потребують спеціальної утилізації, не мерехтять, не створюють сторонніх звуків і шумів. Діоди покриті пластиковим корпусом, що абсолютно виключає розрив колби і потрапляння частин лампи на уражені ділянки, чого не скажеш про звичайної скляній колбі лампи розжарювання.

Купити світлодіодні лампи недорого

Звичайно, навіть, незважаючи на очевидні переваги, багатьох лякає висока вартість доданих джерел світла в порівнянні з «Іллічівка». Однак висока ціна обумовлена довговічністю приладу, який при правильній експлуатації прослужить не менше п’яти років без збоїв, за цей час перегорять десятки вольфрамових ниток. Тому купити світлодіодні лампи — рішення для ощадливих.

Ті, хто розуміє очевидні плюси використання діодних ламп, набувають їх за невисокими цінами в інтернет-магазині Ledstorm, де світлодіодні лампи купити можна без посередників і з мінімальним терміном доставки. Сім років бездоганної роботи, тисячі задоволених клієнтів по всій Україні, оптимальний інтерфейс сайту з більш ніж інформативним змістом і описом кожного товару — такі принципи існування цієї фірми. Продукція доставляється на два фірмових складу безпосередньо від вітчизняних і зарубіжних заводів-виробників і завжди в наявності.

Щоб LED лампи купити тут, потрібно вибрати з переліку товарів в каталозі необхідний і оформити його замовлення на будинок або звернутися за допомогою до онлайн-консультантам, які за необхідними параметрами підберуть потрібний джерело світла.

 

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply