Ранкові ритуали для здорового тіла і вдалого дня


Для збільшення ефективності, варто вдосконалювати свій ранковий режим. Спробуйте додати кілька щоденних правил, щоб максимізувати свій ранок і створити ефективний стартовий майданчик для всього дня. Наводимо сім здорових пропозицій, за які ваше тіло буде дякувати вас.

1. Активуйте травлення

Лимонна вода для вашого тіла, як масло для автомобіля! Вона готує внутрішню систему травлення та є відмінним способом прокинутися. Вода сама по собі служить для стимулювання шлунково-кишкового тракту і перистальтики. Лимон прискорює обмін речовин і готує травну систему для майбутніх страв. Лимон він багатий мінералами і вітамінами, які борються з токсинами у вашій травній системі.

2. Їжте сніданок

Чому люди пропускають один з найбільш важливих прийомів їжі в день, завжди дивує. Поживний сніданок є однією з найздоровіших ранкових процедур! Це допоможе вам стимулювати свій обмін речовин і забезпечить вас відповідною енергією, необхідною для напруженого дня.

3. Їжте більше зелені

Зелені рослини, приготовані в формі коктейлю, смузі, пудингу, допоможуть зарядитися енергією вранці. Це тому, що шпинат, капуста, або деякі інші листові зелені, забезпечують вас дозою корисних волокон і мінералів. Спробуйте відчути що відбувається з вашим тілом протягом 30 хвилин після вживання його, і ви з подивом зауважите, наскільки краще ви себе відчуваєте.


4. Виконайте вправи на розтяжку

Досить 5 хвилин розтяжки вранці, щоб м’язи прокинулися і підготувалися до нового дня. Обов’язково слухайте бажання свого тіла.

5. Рухайтеся

Інтенсивне оновлення ваших клітин викличе швидка ранкова зарядка. Робіть все, що змушує вашу кров рухатися швидше. Стрибайте, ходіть швидким темпом, танцюйте, займайтеся йогою, та хоч грайте в баскетбол — варіанти нескінченні.

6. Спілкуйтеся, смійтеся і розмовляйте

Піклуватися про душу так само важливо, як живити наше фізичне тіло. Відсутність контакту з людиною в багатьох випадках сприяє зростанню почуття тривоги і стресу. Зверніться до колезі вранці, відправивши електронного листа, зателефонувавши або просто поговоривши з кимсь ще незнайомим. Спілкування з іншими людьми і тваринами виробляє серотонін, який бореться зі стресом і сприяє зростанню творчої і продуктивної енергії.

7. Скажіть «Я тебе люблю»

Проста фраза «Я люблю тебе» викликає збільшення адреналіну, який впливає на все ваше тіло. По суті, ваше серце б’ється швидше, прискорюючи кровотік. Ці три коротких слова мають силу змінити настрій і спровокувати люблячі дії в вас і тих, кого ви любите.

Завжди цікаво спробувати нові речі, і хотілося б почути, які ранкові ритуали працюють для вас! У вас є улюблені ранкові справи? Поділіться ними в коментарях, і цим ви допоможете багатьом стати трохи здоровішими та більш щасливими.




Поділитись своєю думкою