Садова техніка, яка варта вашої уваги: 7 топ-новинок газонокосарок


Ідеальний ландшафтний дизайн заміських садиб, дач можна створювати різними засобами, але розпочинати слід із самого простого – формування охайного, ошатного газону. Незамінним помічником вирішення цієї проблеми є якісна сучасна садова техніка і, зокрема, газонокосарки.

Представлена на http://price.ua/catalog4708.html технологічно удосконалена садова техніка характеризується різноманітністю типів газонокосарок. Інтернет-магазини України роблять доступними супер-новинки від таких світових рейтингових брендів, як: Bosh, AL-KO, IKRA (Німеччина), Husqvarna, Stiga (Швеція), Makita (Японія), Oleo-Mac (Італія). В цій плеяді гідне місце також займає садова техніка від популярних українських брендів Sadko (Садко) та Intertool.

Вони пропонують лінійки газонокосарок в таких основних класифікаційних категоріях за типом живлення, як:

  • механічні
  • бензинові
  • електричні
  • акумуляторні
  • роботи.

Пропонуємо вашій увазі окремі нові модифікації газонокосарок в кожній із цих категорій.


1.Husqvarna 64 Novo Cut. Ця потужна екологічно бездоганна новинка зібрана із високоякісних матеріалів у Чехії. Вона зберігає всі позитивні якості лінійки механічних газонокосарок Husqvarna 64. Відмінності полягають у незвичному зовнішньому вигляді, міцних великих колесах з відмінною прохідністю та надміцних ріжучих ножах. Завдяки незначній вазі така садова техніка не створює проблем для її використання літніми людьми, жінками і навіть підлітками.

2. Intertool LM-6050 – самохідна дизельна модель із травозбірником 60 л та привабливими параметрами висоти/ширини скошування трави. До особливостей новинки відносяться аеродинамічний ніж, 10-ступеневе регулювання висоти скошування, збільшений обсяг баку для палива до 1,5 л, додаткова функція мульчування.

3. Бензинова газонокосарка Oleo-Mac GV 53 TK All Road Plus4 новинка з функцією самохода, потужним двигуном італійської збірки. Переваги моделі перед аналогами – об’ємний травозбірник із датчиком наповнення, міцна стальна рама, функція регулювання однією ручкою механізму скошування трави.

4. Sadko ELM-1800 – вітчизняна електрична газонокосарка з потужним двигуном 1800В, містким травозбірником для ділянок середніх розмірів. Ця бюджетна модель з ергономічним дизайном, простою системою управління оснащена 5 позиціями висоти скошування трави.

5. Електрична газонокосарка Classic 3.22 SE від AL-KO має конструктивне рішення для роботи на невеликих ділянках під кущами, поблизу стін, огорож. Поліпропіленовий корпус захищає двигун від пилу та вологи, а система запобігання – від перегріву та перевантаження. Ергономічна рукоятка управління перетворює процес скошування в приємне заняття.

6. Акумуляторна газонокосарка Bosh Rotak 43 LI є вдалим оновленням серії Rotak. Ця маневрена садова техніка має інноваційні напрямні для скошування трави висотою до 30 см впритул до самого краю газону, 10-рівневу центральну систему регулювання висоти ножа, індикатор рівня зарядки батареї.Незначна для такого типу агрегату вага, вбудовані в корпус ручки роблять її надзвичайно зручною при переміщенні по газону та при транспортуванні.

7. Bosh Indego 1 200 – це принципово нова садова техніка XXI сторіччя в сегменті газонокосарок-роботів.Завдяки унікальній навігації «LogiCut» агрегат ефективно обробляє газон, рухаючись вдовж паралельних ліній. «Розумний» додаток для смартфону може самостійно отримувати на метеорологічному веб-сайті прогноз погоди і пропонувати оптимальний час для наступного покосу.

Більш вичерпну інформацію про нові моделі брендів в кожній із цих категорій ви можете отримати за допомогою зручної навігаційної системи нашого прайс-агрегатора, описів газонокосарок, їх фото та відгуків покупців. Гнучка система замовлень, оплати та безкоштовної доставки товарів дозволяє швидко стати володарем ефективної садової техніки з максимальним комфортом і за самою вигідною ціною.




Поділитись своєю думкою