Катарантус рожевий – рослина яка знищує онкоклітини

Рослин, які містять речовини, що знищують онкоклітини дуже мало. Буквально 3-4. Всі інші — отрути або допоміжні. Сьогодні мова піде про катарантус рожевий (KR).

Про цю рослину пишуть мало і скупо. Та це й не дивно, адже це сама «серйозна» рослина з усіх, які лікують від раку. В онкології використовують надземну частину рослини. В офіційній медицині з нього роблять лікарські препарати Вінбластин, Вінкристин, Розевін та інші, які використовуються для хіміотерапії при лейкемії, лейкозі, пухлинах, саркомах та інших.

Але бувають такі обставини, коли зважаючи на слабке здоров’я, хворе серце або вік не можна застосовувати хіміотерапію, тому що там великі дози препаратів, які не завжди і не всі можуть витримати. У цьому випадку потрібно лікуватися тривало настоянкою, відварами, мазями, лікарськими препаратами з KR, які можна приготувати вдома. При гінекологічних онкозахворюваннях бажано застосовувати тампони з KR на рослинному маслі або спринцювання, якщо неможливо вводити тампони. KR допомагає також при ендометриті та ендометріозі, міомах, поліпах в матці, мастопатії.

Відгуки про лікування катарантусом рожевим

Парасковія Матвіївна Г. (лікувала дочку від міоми) пише: «Я прямо не очікувала такого результату! Дочка була у гінеколога, та сказала, що все чисто! Дай Бог Вам здоров’я».

Долдіна В.І. «Мій чоловік після трьох онкологічних операцій відчував себе погано. Тепер, після курсу лікування катарантусом рожевим, почуває себе чудово. Всю роботу по дому і в городі робить сам».

Катарантус рожевий — гарна південна квітка. Це кущик висотою 30-45 см, який постійно цвіте білими або рожевими квітками. Я не ставлю тут метою дати повний ботанічний опис катарантуса рожевого, батьківщина якого о. Ява.

Рецепти лікування катарантусом рожевим

Настоянка для лікування від лімфогранулематозу — квітки катарантусу рожевого настояти 10 днів на горілці 1: 1. Приймати по 1 краплі під язик 3 рази на день.

При лікуванні ран, гангрени можна використовувати навіть спиртову настоянку, збризкувати рану, протирати навколо. Катарантус рожевий згубно впливає на синьогнійну паличку. Можна користуватися масляним екстрактом рослини і протирати навколо ран. Масло катарантусу, а також настоянка гарантовано позбавляють від трофічної виразки. Для самих невиліковних хворих шкірними хворобами, екземами, дерматитами, псоріазом, залишається майже останній сильний засіб — спеціальне концентроване масло катарантуса з пелюсток його квіток.

Катарантус успішно допомагає при лікуванні простатиту, особливо аденоми простати, геморою, в цьому випадку вводяться свічки з рослиною в анус на ніч. Можна використовувати для цього козячий жир або протизапальні свічки з аптеки.

Козій жир закип’ятити, всипати сировину KR і відразу зняти з вогню. Вилити в ємність, щоб застигло, зберігати в холодильнику, вводити в анус маленькими шматочками, як свічки.

Звичайно, добре володіти інформацією про лікувальні рослини, але дай Бог, щоб у Вашому житті було якомога менше недуг. Бережіть себе.

На закінчення хочу додати, що часто після лікування KR люди відчувають себе настільки добре, що повертаються до колишньої діяльності і ведуть повноцінний спосіб життя.

Титаренко Тетяна Сергіївна, травниця з рідкісних лікарських рослин

Бабушкин сад has written 1695 articles

Leave a Reply